11 Ιουλ 2008

Φασιστικό menu...

Appetizer:

Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι αν θα πρέπει να γράψω ένα post που θα φανερώνει κάποιες πολιτικές μου πεποιθήσεις. Αυτά παθαίνω για να μην έχω σκεφτεί για ποιόν λόγο δημιούργησα εξ'αρχής αυτό το blog. Μάλλον θα καταλήξω σε κάποιου είδους "συμβιβασμο". Παρατηρώντας μέχρι σήμερα τα post μου, πρόσεξα ότι μέσα απο αυτά εκφράζω είτε την "φιλοσοφία ζωής" μου, είτε πράγματα που παρατηρώ και τα οποία μου προξενούν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μέσα σε αυτά και πολιτικά posts. Μετά τον πρώτο καιρό ηθελημένα δεν έγραφα κάτι που να έχει άμεση σχέση με τις πολιτικές μου πεποιθήσεις αλλά ειδικά το συγκεκριμένο θέμα ακουμπάει πολύ περισσότερους τομείς απο τα πολιτικά μου πιστεύω.

Main Dish:

Αν και είμαι κατά της βίας σε πολύ μεγάλο βαθμό, καθώς και ειρηνιστής μέχρι πριν αρκετούς μήνες, και άρα άξιο τέκνο της Discordia, πλέον έχω παραστρατήσει ηθελήμενα. Έχω κουραστεί και ενοχλούμαι πάρα πολύ πλέον απο το να βλέπω ιδέες μισάνθρωπες όχι μόνο να υπάρχουν ακόμα αλλά και να πολλαπλασιάζονται και μάλιστα ακόμα και σε μικρές ηλικίες. Δεν με νοιάζει και τόσο πως θα το ονομάσετε, φασισμό ή ναζισμό ή νεο-ναζισμό ή ΕΛ-ληνισμό ή ότι διαόλο θέλει ο καθένας. Με αφορμή την "ΟΕΜ, ομάδα ελληνόψυχων μαθητών" αυτό το post λοιπόν.

Σκατά. Βαρέθηκα τον καθωσπρεπισμό μου. Δεν μπορώ να μιλάω λογικά ή με επιχειρήματα σε κάθε ηλίθιο φασίστα αυτού του κόσμου. Πόσο απέραντα ηλίθιος πρέπει να είσαι για να υποστηρίζεις τέτοιες ιδέες. Πόσο μαλάκας μισάνθρωπος μπορείς να γίνεις; Μα είναι δυνατόν για τα προβλήματα σου και για την μη-ανάπτυξη του άδειου κεφαλιού σου να σου φταίνε οι ξένοι και οι κάθε ξένοι; Ρε καραγκιόζηδες που θέλετε να είστε και Έλληνες, απο που την βγάλατε την καθαρότητα του αίματος σας; Για ποιές φυλές μιλάτε; Πόσα συμπλέγματα μπορεί να κουβαλάτε και νομίζετε ότι είστε σωτήρες αυτού του κόσμου; Ποιός σας όρισε και πότε; ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. Ελπίζω και εύχομαι να πάτε όλοι στον στρατό και να ξεκινήσετε να κάνετε απόβαση σε όλο τον κόσμο για να ικανοποιήσετε τον μεγαλοϊδεατισμό που σας δέρνει και να πεθάνετε με τον χειρότερο τρόπο. Ή μάλλον, να καταλήξετε όμηροι δεμένοι και να περνάνε όλοι αυτοί που μισείτε και να σας ρίχνουν απο μια ροχάλα στην μούρη!

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ!

Dessert:

Δεν υπάρχει επιδόρπιο!

----------------
Now playing: Try Yann Alan Stivell ... - Tri martolod
via FoxyTunes

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Ως γνησιο τεκνο της Ντισκορντια, θα έπρεπε να ξέρεις ότι περιέχει βία. Οχι, δε σπάμε περίπτερα, αλλά θα σπάσουμε πολλά ηθικά φράγματα. Το λεγόμενο guerilla ontology (και εδώ θα σε παραπέμψω στο φανταστικό blog discordiagr.blogspot.com, για ακόμη μια φορά.)

Να θυμάσαι: Speak from you heart - learn to say NO.

Και ναι, καλά κάνεις και τα χώνεις. Χρειάζεται λίγο, πιστεύω.

Mutus Liber είπε...

Μα τι ηθικά φράγματα να σπάσω σε αυτή την πέριπτωση. Εδώ μιλάμε για τάφρους που φτάνουν μέχρι τους εσωγήινους και δεν μπαζώνονται με τπτ!!!!

Ανώνυμος είπε...

порно зоофилия бесплатно видео
просмотр порно хентай роликов
секс уретр
мокрый секс
озерск знакомства секс